Be my follower

MAJLIS NURUL HUDA KL

Assalamualaikum....lamaaaa nyee x hupdate pic make up kat blog..memandangkan kebizian yang melanda..hiihihi..so Dila update slow2 la ye pic make up...memandangkan skrg ni pun Dila aktif jual Susu Alpha Lipid ni ha..susu terlampau power ni hahahaha....hurm blog ni dah macm rojak dah kan..mekap ada susu pun ada..??? hahha belasah je la kan..malas la nak create blog baru..memandangkan follower pun dah ramai kan...so Dila konsepkan blog Dila ni                                                                                                  MAKE UP , BEAUTY AND HEALTHY ALL IN ONE BLOG!! 

nak order susu ke nak tanya pasal make up ke leh click kat tab atas tu ada contact no ok!! 
ok Dila hupload sikit pic pengntin yg dah lama tak update kat blog ni..selamat menjengok ye..:) 





  

MAJLIS AKAD NIKAH AZIDA

RAWANG SELANGOR








MAJLIS BERSANDING NUR HIDAYAH

FLAMINGO HOTEL,AMPANG KL







MAJLIS SANDING FARAH NAJIHA

HULU LANGAT,SELANGOR